27 Ağustos 2007 Pazartesi

byby


geçmişten bunuda gönderip bundan sonra eskiye dair pek bişey yerine yeni şeyler göndereceğim daha çok ... buda daha çok aktivite ile olacak sanırım

deli tayfa 2

arkada ahmet erhanı boğmayamıu çalışıyor yoksa önde erol hüseyini!!! Mod la ersin baya dostane ....

partii


şimdilerde okullarda artık böyle şeyler yapmıyorlar sanırım. Biz pek te normal olmayan birileriydik genelde....Kızlarımızda pek bi hamaratmış. Şimdilerde göremiyoruz.

gerçi birilerinin hala pasta börek borcu var

26 Ağustos 2007 Pazar

scrabble

çiğdem lerin evi her ne kadar okuluma yürüme mesafesinde -2 durak- olsada toplam ziyaretim bir elin parmak sayısını geçmedi!

ilk ziyaretlerimden birinde 2001 senesinin ocagın 14ü olur tarihi scrabble oynamıştık. ben ilk defa oynamıştım. ve o gün kaldığım cemaat yurduna alkollü dönmüştüm:) hafif....
yeşilli Çiğdemin ablası ve arkası dönük şapkalı Alper

hepsi yem değil ama:)

biz baya küçükken bir kış pikniğe gidelim demiştikmalum hava soguktu kar yeni yeni kalkmıstı ve bizden başka kimseler yoktu.Biz tüm çabamızla yinede yakmıştık mangalımızı
sonra bir tepeye cıkıp izlemiştik doğayı ve tren yolunu:)

25 Ağustos 2007 Cumartesi

İlk Yazı

Bunlardan daha ben de var ama sitesini istila ediyom diye Erol bana kızar diye bu kadar şimdilik. Ben böle attım resimleri ama Erol istediğin gibi düzenleyebilirsin. Ya da foto yüklerken ne yapacağımızı sölersen uyarım kurallara.

Ne aksi adamsın Erol ya, nasıl korkmuşum:))

Burası Antalya, Nar Beach Bistro...
Gelen misafirlerimi götürmeyi en sevdiğim yer, daha doğrusu Antalyadaki en sevdiğim yer. Yandaki şahıs da gelen misafirlerimden:) Çido:)

:) Serseri Tayfa

Ya Hacım objektife bakmayın:) Poz yapın... Erhan Bakmaaaaa!:))

new photo


Porsuk Çayının henüz değişmeyen o eskiden beri bildiğimiz güzel kemer köprüsünün kenarında çekilmişti. 2006 dan 2007 ye girecektik ve o gün kurban bayramı arifesiydi yada arifenin arifesi.